top of page
269808686_637181924241004_8197441214099775469_n.jpg

ПОЛИТИКА

Ние се стараем да вдъхваме усмивка на всеки човек и всяко дете. За нас е истинско удоволствие да увековечаваме вашите образи в нещо по различно от снимка или карикатура. Ако някой ви липсва винаги можете да прегърнете неговото малко копие и той винаги ще бъде до вас. При неудовлетворение от ваша страна, ние се задължаваме в рамките на 14 дни, да върнем вашите пари или да заменим вашия мини образ.

About Me

We all have a story to share. Here's an opportunity to introduce yourself and tell users about you. You can include a little bit about your professional history, your personal interests, or how this site came to be. Click to edit the text and make it your own.

Често задавани въпроси

Как мога да платя?

  • ​Наложен платеж – плащане в брой на куриера, при доставка на поръчката 

 Кога ще пристигне поръчката ми?

Срокът за доставка е 1-5 работни дни . Доставката до адрес на клиента се осъществява в рамките на работния ден. Ако сте посочили доставка до офис на куриера, може да вземете пратката си от офиса след 09:00 сутринта.

Кой ще ми достави пратката?

В зависимост от избрания начин на доставка, пратките ни се доставят от куриерска фирма Интерлогистика.

 

Каква е цената на доставка?

  • Цената на доставката до всеки адрес в София е безплатна.

  • Цената на доставката до точен адрес в страната  8.00лв.

  • Цената на доставката до адрес или офис на Интерлогистика се изчислява при поръчката, според тарифата на куриера!

Мога ли да отворя пратката преди да я платя на куриер?​

Да. Желателно е да отворите вашата идея за подарък в момента на нейното получаване и да проверите съдържанието и за евентуални липси или повреди, настъпили по време на транспорта (като счупване например).

В случай, че установите такива, в присъствие на куриер се свържете се с нас, за да решим проблема.

Извършвате ли доставки в чужбина?

Срока за доставка на вашата идея за подарък е между 4-7 работни дни в рамките на Европейски съюз.

Как да разбера, че поръчката ми е приета?

След като завършите поръчката си на сайта, ще получите email на електронния адрес, който сте оставили за връзка. След като подготвим и изпратим пратката ви, ще получите втори email, който потвърждава, че може да очаквате доставката и в указания срок.

В деня на доставката куриерът, който носи пратката ви, ще се свърже с вас на телефона, който сте оставили при оформянето на поръчката. Ако сте избрали доставка до офис на куриера, ще получите sms, когато пратката пристигне в офиса.

Мога ли да променя направена поръчка?

Ако вашата идея за подарък още не е окомплектована и изпратена, може да я промените. Най-добрият вариант е да ни напишете имейл на Gepettodolls@gmail.com В имейла уточнете номера на поръчката си и промените, които бихте искали да направите.

Имайте предвид, че ние подготвяме поръчката ви при първа възможност, така че се опитайте да се свържете с нас възможно най-бързо.

Какво да направя, ако без да искам объркам адреса или телефона си при поръчката?

Ако поръчката ви все още не е подготвена, ние можем да поправим сгрешените данни. Свържете се с нас възможно най-бързо, за да можем да отстраним грешките навреме.

В противен случай, поръчката ви ще бъде изпратена със сгрешените данни и е възможно да има забавяне с нейната доставка.

Размислих за поръчката си. Мога ли да откажа?

Ако поръчката ви все още не е изпратена, разбира се, може да я откажете. Най-добрият начин да го направите е да ни уведомите за това на служебния ни имейл Gepettodolls@gmail.com.

Имайте предвид, че подготвяме поръчката ви при първа възможност, така че се опитайте да се свържете с нас възможно най-бързо.

Размислих, искам да върна идеята си за подарък. Мога ли да я върна?

Ако продуктът е в състоянието, в което сте го получили (с ненарушена опаковка, с всички придружаващи документи и аксесоари), разбира се може да ни го върнете. За целта, напишете емайл до Gepettodolls@gmail.com, като поясните дали искате замяна с друг продукт или връщане на парите. От вас се изисква да осигурите безопасния транспорт на връщания продукт, като го опаковате подходящо (както сте го получили) и да го изпратите на адрес:

гр.София, ул.Христофор Колумб 58, Получател: Интерлогистика Куриер

Разходите по връщането на продукта са за сметка на клиента.

bottom of page